Hoe log ik in op webmail?

Via webmail.jouwdomeinnaam.com

Video

Handleiding

1. Ga via internet naar webmail.jouwdomeinnaam.com (in plaats van 'jouwdomeinnaam.com' vul je natuurlijk je eigen domeinnaam in, bijvoorbeeld: webmail.schilderjanssen.nl). Je komt dan in het inlogscherm van webmail.
  2. Vul bij gebruikersnaam jouw complete e-mailadres in (waar deze domeinnaam in verwerkt zit)
  3. Vul bij wachtwoord het wachtwoord van die mailbox in (heb je in het dashboard ingesteld toen je de mailbox maakte).
  4. Klik op Login
Tips

Als je Roundcube webmail gebruikt, zet er dan https voor, zodat je e-mail veilig kunt lezen en versturen. https://webmail.jouwdomeinnaam.com/

Zie ook: